ROXANICH

Wine & Heritage Hotel

SMJEŠTAJ, DEGUSTACIJE VINA I ISTARSKA BISTRONOMIJA U MOTOVUNU

Neodoljiv spoj mirisa i okusa. Rapsodija u savršenoj čaši vina. Bogata trpeza naslijeđa gdje se prošlost i sadašnjost isprepliću kako bi stvorile istinsku, dirljivu ljepotu. Ovdje je sreća utkana u svaki i najsitniji detalj.

SMJEŠTAJ I DEGUSTACIJE VINA U MOTOVUNU, ISTRA

Wine Getaway

Dva noćenja s doručkom u sobi Deluxe Valle, vođeni razgled vinarije, degustacija vina s  Istrian Snackom te vinski suvenir na dar

Sve ponude

ROXANICH

Heritage Hotel

Saznajte više

Otkrijte hotel eklektičnog dizajna u srcu Istre, smješten na brežuljku podno Motovuna sa spektakularnim pogledom na dolinu rijeke Mirne. Priuštite si nezaboravno iskustvo – uživajte u jednoj od naše 32 elegantne i jedinstveno namještene sobe ili apartmana te isprobajte vrhunsku tradicionalnu kuhinju, a potom se upustite u avanturu kušanja naših vina.

REZERVIRAJTE SOBE REZERVIRAJTE STOL

ROXANICH

Vina

Saznajte više

Posjetite našu vinariju i podrum, smještene ispod hotela i skladno sljubljene s krajolikom. Tko zna, možda bismo mogli s Vama podijeliti i neke od naših vinarskih tajni.

REZERVIRAJTE DEGUSTACIJU NAŠA VINA

DESTINACIJA

Srce Istre

Klupko sjećanja. Pleter povijesti, iskustva i težnji minulih generacija. Duh prošlih stoljeća. Mješavina kultura od kojih svaka ostavlja svoj trag na tradiciji i kulturi ove mirne zemlje. Stari Rim, Venecija, Francuska i Austro-Ugarska – brojna carstva prohujala su Istrom, obogativši pritom i njezinu baštinu.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd. This project was cofinanced by European Union from the European Fund. The contents of this web page are the sole responsibility of Roxanich ltd.

Europski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija  Europski strukturni i investicijski fondovi Europska unija Hamag bicro Esif financijski instrumenti