ROXANICH

Wine & Heritage Hotel

SMJEŠTAJ, DEGUSTACIJE VINA I ISTARSKA BISTRONOMIJA U MOTOVUNU

Neodoljiv spoj mirisa i okusa. Rapsodija u savršenoj čaši vina. Bogata trpeza naslijeđa gdje se prošlost i sadašnjost isprepliću kako bi stvorile istinsku, dirljivu ljepotu. Ovdje je sreća utkana u svaki i najsitniji detalj.

SMJEŠTAJ I DEGUSTACIJE VINA U MOTOVUNU, ISTRA

Wine Getaway

Dva noćenja s doručkom u sobi s pogledom, vođeni razgled vinarije, degustacija vina te vinski suvenir na dar

ROX Gourmet Experience

Dva noćenja s doručkom u Deluxe sobi s pogledom, piće dobrodošlice i večera od šest sljedova s mogućnošću uparivanja vina za dvoje

Sve ponude

ROXANICH

Heritage Hotel

Saznajte više

Otkrijte hotel eklektičnog dizajna u srcu Istre, smješten na brežuljku podno Motovuna sa spektakularnim pogledom na dolinu rijeke Mirne. Priuštite si nezaboravno iskustvo – uživajte u jednoj od naše 32 elegantne i jedinstveno namještene sobe ili apartmana te isprobajte vrhunsku tradicionalnu kuhinju, a potom se upustite u avanturu kušanja naših vina.

REZERVIRAJTE SOBE REZERVIRAJTE STOL

ROXANICH

Vina

Saznajte više

Posjetite našu vinariju i podrum, smještene ispod hotela i skladno sljubljene s krajolikom. Tko zna, možda bismo mogli s Vama podijeliti i neke od naših vinarskih tajni.

REZERVIRAJTE DEGUSTACIJU NAŠA VINA

DESTINACIJA

Srce Istre

Klupko sjećanja. Pleter povijesti, iskustva i težnji minulih generacija. Duh prošlih stoljeća. Mješavina kultura od kojih svaka ostavlja svoj trag na tradiciji i kulturi ove mirne zemlje. Stari Rim, Venecija, Francuska i Austro-Ugarska – brojna carstva prohujala su Istrom, obogativši pritom i njezinu baštinu.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd.