Roxanich doživljaj

U svojoj srži, riječ je o vrsti neodoljive dekadencije. Udobno smješteni, uz čašu savršeno rashlađene Mirne Sauvignon Blanc u ruci, potpuno se opustite i prepustite trenutku.

SMJEŠTAJ, DEGUSTACIJE VINA I ISTARSKA BISTRONOMIJA U MOTOVUNU

Wine Getaway

Dva noćenja s doručkom u sobi Deluxe Valle, vođeni razgled vinarije, degustacija vina s  Istrian Snackom te vinski suvenir na dar

Sve ponude
Sva događanja

Bajkovite prirodne i kulturne znamenitosti. Očaravajući mirisi i zvuci. Odjeci davne prošlosti. Sve se to ovdje stapa u savršenom skladu. Sve će biti dobro. I sve će biti baš kako treba. Vrijeme je da doživite istinsko značenje ovih riječi.

Postoji li bolji razlog da se zaljubite u Istru, sigurni u spoznaji da će Vam ta ljubav biti stostruko vraćena?

A kako biste je uistinu doživjeli, dopustite si usporiti svoje misli i potpuno se opustite. Duboko udahnite i polako se otisnite u trenutak. Dozvolite si da se isključite iz svijeta, u relaksiranom, gotovo podsvjesnom stanju uma.

Čeka vas gozba za tijelo i dušu. Lokalna hrana, toliko iskrena i ukusna da bi Vas mogla preplaviti emocijama. Kušanje prirodnih Roxanich vina iz odgovarajućeg terroir-a oduševit će vas i ispuniti apsolutnom ugodom. Naša dugo macerirana vina će Vas iznenaditi i poljuljati Vam pretpostavke. Bogati, meditativni pristup vinima pobudit će duboku refleksiju, koju neki opisuju kao savršen spoj nostalgije i istinske sreće.

U Roxanich hotelu i vinariji, očekuju Vas brojne kompleksne, uzbudljive i ukusne kreacije.

Obilje je toga za vidjeti i raditi u blizini Vašeg doma daleko od doma u Roxanich Wine and Heritage hotelu.
Centralni položaj pruža brojne mogućnosti za jednodnevni izlet u potrazi za kulturnim događanjima, prekrasnim plažama ili vidikovcima od kojih zastaje dah. Sve istarske destinacije udaljene su manje od sat vremena.

Dolina Mirne

Prošećite Parenzanom kroz dolinu rijeke Mirne. Neka vas preplavi svojim pitoresknim spokojem i razbistri Vam misli.

Lov na tartufe

U obližnjoj šumi nalazi se riznica delikatesnih i ukusnih bijelih tartufa te crnog ljetnog i zimskog tartufa. Pridružite se ekspediciji za lov na tartufe i doživite uzbuđenje pronalaska ovih gastronomskih nebrušenih dijamanata. A dok u uzbuđenju lete sati, vjerojatno ćete malo i ogladnjeti. Savršeno – jer slijedi gozba s ovim dekadentnim gomoljem.

Lokalni proizvodi

Ako cijenite zdrav način života i organsku, lokalno uzgojenu hranu, uputite se na jedno od istarskih obiteljskih gospodarstava i saznajte odakle dolaze sastojci za svaki naš obrok te kako se uzgajaju.

Degustacije vina

Tijekom svog boravka u Roxanich Wine & Heritage Hotelu, prepustite se vrhunskoj gastronomiji i iskoristite priliku kušati naša iznimna vina. Tura vinske degustacije izvrsna je prilika za učenje, tijekom koje ćemo Vas provesti kroz cijeli postupak – od vinograda do butelje.

Naš podrum

Naš podrum je smješten unutar brda, ispod hotela. Svaka od njegove četiri razine posvećena je određenoj fazi vinarskog procesa – vinifikaciji i maceraciji, odležavanju i arhivi. Na kraju vas očekuje soba za degustaciju gdje ćete doživjeti konačan rezultat. Okus, iskustvo i prepuštanje apsolutnoj ugodi.

UŽIVAJTE U SVOM BORAVKU

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iskoristite sve blagodati Roxanich Wine & Heritage Hotela i vinarije.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd. This project was cofinanced by European Union from the European Fund. The contents of this web page are the sole responsibility of Roxanich ltd.

Europski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija  Europski strukturni i investicijski fondovi Europska unija Hamag bicro Esif financijski instrumenti