ROXANICH RESTORAN

Jelovnik

Vjerni smo istarskoj gastronomskoj tradiciji i ona čini temelj našeg jelovnika.

Turbulentna povijesna previranja koja sežu sve do vladavine Austro-Ugarske, Napoleona pa čak i starih Venecijanaca, ostavila su nam lokalnu kuhinju obogaćenu brojnim raznolikim utjecajima.

U svojoj srži, istarska kuhinja je cucina povera – jednostavna, iskrena i temeljena na lokalnim, sezonskim namirnicama.

Svježe sezonske proizvode nabavljamo od obližnjih uzgajivača, zadržavajući tako uvid i sigurnost u njihovu vrhunsku kvalitetu.

S obzirom na to da smo Vam željeli ostaviti maksimalnu slobodu u kreiranju Vašeg savršenog istarskog gastro doživljaja, prepustili smo Vam da sami uživate u odabiru kako svoje omiljene, tako i još neiskušane kombinacije tjestenine i umaka, kao i secondi & contorni.

Naša tjestenina je fatta in casa e a mano – domaća i ručno rađena, tradicionalnog i internacionalnog oblika. Meso koje poslužujemo domaćeg je porijekla, a riba koja dolazi iz kristalno čistog Jadrana – svježe je ulovljena. Hrana se kod nas shvaća vrlo ozbiljno i kada se o njoj radi ne pristajemo ni na kakve kompromise.

Predlažemo Vam stoga da odaberete 3 do 4 slijeda kako biste najbolje razumjeli našu kulinarsku filozofiju. Uparivanje vina se toplo preporučuje.

Naše ljubazno osoblje rado će Vam pomoći u rješavanju svih dilema te odgovoriti na sva pitanja, kako bismo Vaše gastronomsko iskustvo učinili uistinu nezaboravnim.

UŽIVAJTE U SVOM BORAVKU

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iskoristite sve blagodati Roxanich Wine & Heritage Hotela i vinarije.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd. This project was cofinanced by European Union from the European Fund. The contents of this web page are the sole responsibility of Roxanich ltd.

Europski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija  Europski strukturni i investicijski fondovi Europska unija Hamag bicro Esif financijski instrumenti