ROXANICH RESTORAN

Jelovnik

Vjerni smo istarskoj gastronomskoj tradiciji i ona čini temelj našeg jelovnika.

Turbulentna povijesna previranja koja sežu sve do vladavine Austro-Ugarske, Napoleona pa čak i starih Venecijanaca, ostavila su nam lokalnu kuhinju obogaćenu brojnim raznolikim utjecajima.

U svojoj srži, istarska kuhinja je cucina povera – jednostavna, iskrena i temeljena na lokalnim, sezonskim namirnicama.

Svježe sezonske proizvode nabavljamo od obližnjih uzgajivača, zadržavajući tako uvid i sigurnost u njihovu vrhunsku kvalitetu.

S obzirom na to da smo Vam željeli ostaviti maksimalnu slobodu u kreiranju Vašeg savršenog istarskog gastro doživljaja, prepustili smo Vam da sami uživate u odabiru kako svoje omiljene, tako i još neiskušane kombinacije tjestenine i umaka, kao i secondi & contorni.

Naša tjestenina je fatta in casa e a mano – domaća i ručno rađena, tradicionalnog i internacionalnog oblika. Meso koje poslužujemo domaćeg je porijekla, a riba koja dolazi iz kristalno čistog Jadrana – svježe je ulovljena. Hrana se kod nas shvaća vrlo ozbiljno i kada se o njoj radi ne pristajemo ni na kakve kompromise.

Predlažemo Vam stoga da odaberete 3 do 4 slijeda kako biste najbolje razumjeli našu kulinarsku filozofiju. Uparivanje vina se toplo preporučuje.

Naše ljubazno osoblje rado će Vam pomoći u rješavanju svih dilema te odgovoriti na sva pitanja, kako bismo Vaše gastronomsko iskustvo učinili uistinu nezaboravnim.

UŽIVAJTE U SVOM BORAVKU

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iskoristite sve blagodati Roxanich Wine & Heritage Hotela i vinarije.

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd.