ROXANICH VINA

Iskrena i prirodna

Kušajte Roxanich vina i osjetite razliku.

Mi vjerujemo u tradicionalno umijeće vinarstva. Drevno znanje, oplemenjeno i pažljivo usavršavano stoljećima, utkano je u svaku butelju koja nosi naš obiteljski amblem.

Izbor se kreće od laganih i osvježavajućih bijelih vina i roséa pa do bogatih, dugo odležanih vina. Bez obzira na Vaše sklonosti, kod nas ćete pronaći savršenu butelju za svaku prigodu.

SVE BOJE OKUSA

Izbor vina

Saznajte više

Od svijetlo zlaćane do boje užarenog jantara. Od blijedo ružičaste do duboko crvene te svih nijansi između. Izbor Roxanich vina pruža nezaboravno iskustvo svim Vašim osjetilima. Otkrijte razne sorte grožđa, prepustite se aromama, uživajte u pogledu na mnoštvo boja i saslušajte priču koju će Vam vino ispričati o davnim vremenima i čarobnim mjestima. Veličanstveni svijet vina čeka da ga otkrijete.

GDJE KUPITI REZERVIRAJTE DEGUSTACIJU

UPOZNAJTE MLADENA ROŽANIĆA

Vinareva priča

Mladen Rožanić utjelovljenje je iskonske i neukroćene strasti spram svoje umjetnosti. Vještine izbrušene u neumornoj potrazi za znanjem, naporan rad i istinska ljubav tajni su sastojci svake od njegovih butelja vina.

NAŠA FILOZOFIJA

SKRIVENO BLAGO

Vinarija

Jedno od najvećih blaga Roxanich imanja nesumnjivo su njegova vina. Otkrijte skriveno blago.
Posjetite našu vinariju i podrum, smještene ispod hotela i skladno sljubljene s krajolikom. Tko zna, možda bismo mogli s Vama podijeliti i neke od naših vinarskih tajni.

REZERVIRAJTE DEGUSTACIJU Naša vinarija

Ovaj projekt sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog fonda. Za sadržaj ove web stranice odgovoran je Roxanich ltd. This project was cofinanced by European Union from the European Fund. The contents of this web page are the sole responsibility of Roxanich ltd.

Europski fondovi Operativni program konkurentnost i kohezija  Europski strukturni i investicijski fondovi Europska unija Hamag bicro Esif financijski instrumenti